Prima pagină  »  COVID-19  »  Mulțumiri Donatorilor  »  Ajutor umanitar România
Ajutor umanitar România

7 mai 2020

Mulțumim  România !!!

La 6 mai 2020, oameni din România și din Republica Moldova și-au dat întâlnire, după 30 de ani, întru același spirit de comuniune! Cu trei decenii în urmă, hotarul a fost deschis în cadrul acțiunii Podul de Flori. Atunci apele Prutului debordau de flori, iar împrejurimile erau împânzite de oameni plini de dor și fericire, care, după 46 de ani de dezbinare, în sfârșit reușeau să se revadă cu prietenii, rudele, cu cei apropiați.

Astăzi, 7 mai 2020 acel pod de flori și-a găsit expresia în Trenul de Donații, Guvernul  României acordând țării noastre un ajutor umanitar în valoare de 3,5 milioane de euro, destinat pentru suportul în lupta contra virusului de tip nou – COVID-19, fapt pentru care Mulțumim din toată inima!

20 de camioane au format un adevărat Tren al prieteniei, al încrederii și al  bucuriei, al unirii în cuget și în speranța învingerii noului virus. Lotul de ajutor umanitar a fost transmis și preluat astăzi la sediul „SANFARM-PRIM” S.A., în prezența reprezentantului secției consulare a  Ambasadei României la Chișinău, Dl Alexandru-Laurian SCHIPOR, cu suportul celor peste 40 de angajați ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență din România, care au asigurat și transportarea acestui ajutor umanitar.

 

Mulțumim pentru susținere și pentru că ne sunteți aproape în aceste momente de grea încercare, dar și de speranță în omenie și în manifestarea plină de sacrificii a spiritului de compasiune!

 

Prima pagină  »  COVID-19  »  Mulțumiri Donatorilor  »  Ajutor umanitar România


© 2024 Sanfarm-Prim S.A - depozit farmaceutic
Toate drepturile rezervate
Developed by MoldData
PAGINA ÎN SUS
Ultima actualizare a site-ului: 20.05.2012
Total vizitatori unici: 26258   Total ieri: 193   Total azi: 57