Prima pagină  »  COVID-19  »  Mulțumiri Donatorilor
Mulțumiri Donatorilor

 

În viața totul e trecător...

Rămânem doar cu ce adunăm în suflet... Emoții, bucurii, amintiri...

 

„SANFARM-PRIM” S.A. este o întreprindere, care a supravețuit în timp oricăror vremuri și conduceri, grație eforturilor întregului colectiv, constituit pe parcursul mai multor ani. Uniți, chiar strâns uniți, am spune, lucrătorii acestei socetăți pe acțiuni niciodată nu au cedat intimidărilor și presiunilor de tot felul venite din afară, ci, din contra, au luptat pentru integritatea întreprinderii, pentru asigurarea corectă, fără nicio discriminare a tuturor cetățenilor Republicii Moldova cu medicamente de înaltă calitate. „SANFARM-PRIM” a devenit pilonul salvator al autorităților în diferite situații de criză, cum ar fi epidemiile, insuficiența de medicamente. Și uite că veni starea de urgență, o situație cu adevărat inedită pentru țară...

La data de 17.03.2020 Parlamentul Republicii Moldova a instituit prin Hotărârea nr.55 starea de urgenţă pe întreg teritoriul țării pe o perioadă de două luni (17.03.2020-15.05.2020). Pandemia a atacat pe nepregătite, medicii nu cunoșteau exact metoda de tratament, se făcea resimțită lipsa acută de echipamente de protecție în vederea combaterii coronavirusului în termene utile și în siguranță.

Dar, după cum spune zicala populară, prietenul la nevoie se cunoaște; toată lumea a fost receptivă la necesitățile stringente ale sistemului de sănătate, prioritară fiind salvarea celor bolnavi și protejarea lucrătorilor medicali. Așa că, începând cu data de 1 aprilie 2020, ajutoarele umanitare și donațiile au început să parvină într-un șir necontenit la sediul „SANFARM-PRIM” S.A., companie care și de această dată a fost nominalizată a fi colacul de salvare a întregii societăți. Astfel, întreprinderii i-a fost atribuită funcția de Destinatar pentru recepționarea și depozitarea ajutoarelor umanitare și donațiilor (bunuri, echipamente) acordate Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, inclusiv a echipamentelor achiziționate de CAPCS și destinate prevenirii, controlului și combaterii epidemiei SARS-COV-2 și maladiei COVID-19.

„SANFARM-PRIM” S.A. are un colectiv puternic, răbdător și harnic, iar expunerea la riscuri majore nu ne împiedică să muncim eficient, idiferent de profesie, funcție și ocupație: medici, donatori, directori, farmaciști, juriști, șoferi, hamali, infirmiere și alte persoane de diferite profesii și funcții implicate în vederea combaterii noului virus.

Aprilie 2020 a fost pentru „SANFARM-PRIM” S.A. o lună plină de oaspeți, fie că aceștia aveau calitatea de donatori, fie de Beneficiari dedonații. Au fost primite zilnic echipamentele cu titlu de donație sau ajutor umanitar pentru a facilita lupta împotriva celui mai grav virus din ultimele câteva zeci de ani, pentru a salva vieți omenești.

Donațiile sunt variate, dar extrem de importante pentru sistemul de sănătate în întregime:  măști de protecție, săpun lichid, combinezoane, mănuși, dezinfectanți, toate fiind recepționate la depozitul „SANFARM-PRIM” S.A. și distribuite imediat către instituțiile medico-sanitare publice din țară, conform Dispozițiilor Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale din Republica Moldova. S-a muncit intens, rapid, pentru că toți aveau nevoie de echipamente în regim de urgeță, viteza răspândirii virusului devenind tot mai alarmantă.

Mulțumim din suflet tuturor Donatorilor!

Spunem un MARE MULȚUMESC pentru munca asiduă tuturor din sistemul de asistență medicală, pentru nopțile nedormite, pentru grijile asumate, pentru răbdare și asumarea riscurilor în ceea ce ține de protejarea sănătății oamenilor.

Spunem un MARE MULȚUMESC tuturor donatorilor de echipamente și de alte bunuri pentru suportul acordat sistemului de sănătate din Republica Moldova, în special celor ce sunt implicați direct în lupta cu pandemia.

Administrația „SANFARM-PRIM” S.A.

 

Prima pagină  »  COVID-19  »  Mulțumiri Donatorilor


© 2024 Sanfarm-Prim S.A - depozit farmaceutic
Toate drepturile rezervate
Developed by MoldData
PAGINA ÎN SUS
Ultima actualizare a site-ului: 20.05.2012
Total vizitatori unici: 26247   Total ieri: 94   Total azi: 46