Prima pagină  »  COVID-19  »  INFO BENEFICIARI
INFO BENEFICIARI

 

În atenția BENEFICIARILOR

de ajutoare umanitare și donații

destinate prevenirii și controlului infecției cu COVID-19!

 

1. Beneficiari de ajutoare umanitare, donații de bunuri sunt instituțiile medico-sanitare publice și alți prestatori de servicii medicale implicați în controlul și combaterea epidemiei infecției cu coronavirusul SARS-coV-2 și maladia COVID-19.

 

2. ”SANFARM-PRIM”S.A. va elibera loturile de ajutoare umanitare și donații către Beneficiari în termenul și cantitățile corespunzătoare, în conformitate Dispozițiile Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției sociale, care stabilește Beneficiarii finali.

3. Eliberarea către Beneficiari a ajutoarelor umanitare/donațiilor se efectuează de la depozitul ”SANFARM-PRIM”S.A. cu adresa mun. Chișinău, str. Grenoble 149 A, pe bază de factură fiscală sau act de predare primire a Bunurilor.

 

4. Conducătorii Beneficiari vor asigura recepționarea ajutorului umanitar/donației în termenul indicat în Dispoziția MSMPS.

5. În cazul delegării unui reprezentant pentru recepționarea ajutorului umanitar/donației, conducătorul instituției medicale va elibera procură pe numele reprezentantului cu indicarea atribuțiilor și numărului dispoziției Ministerului privitor la lotul de ajutor umanitar.  

6. ”SANFARM-PRIM”S.A. NU VA ELIBERA Bunuri ce constituie ajutor umanitar sau donație dacă solicitantul nu va fi inclus în lista Beneficiarilor.

 

 

 

 

Prima pagină  »  COVID-19  »  INFO BENEFICIARI


© 2024 Sanfarm-Prim S.A - depozit farmaceutic
Toate drepturile rezervate
Developed by MoldData
PAGINA ÎN SUS
Ultima actualizare a site-ului: 20.05.2012
Total vizitatori unici: 26256   Total ieri: 193   Total azi: 55