Prima pagină  »  Resurse Umane
Resurse Umane

Bine aţi venit în secţiunea Resurse umane!

Specificam mai înainte că oamenii reprezintă cel mai important factor al structurii unei organizaţii, deaceea suntem o echipă profesionistă.

Poziţiile-cheie ale companiei sînt deţinute de oameni de profesie farmacisti, laboranţi-farmacişti, economişti. Pentru noi, SANFARM-PRIM este locul în care ne-am urmat pasiunea şi ne-am realizat visul de a avea o carieră de succes.

Pentru noi, SANFARM-PRIM este compania unde predomină libertatea de decizie, încrederea, profesionalismul şi pasiunea pentru tot ceea ce facem.

Dacă sînteţi farmacist  sau laborant-farmacist, ori aveţi orice altă meserie dintre cele disponibile şi puneţi preţ pe aceleaşi valori ca şi noi, şi dacă, după părerea Dvs. vedeţi în SANFARM-PRIM locul în care vă puteţi  construi o carieră de succes, atunci  înregistrează C.V. în baza noastră de date sau aplică direct pentru postul pentru care eşti interesat.

Ce preţuim cel mai mult

SANFARM-PRIM este o societate în care predomină, în tot ceea ce facem, libertatea de decizie, bunăstarea şi profesionalismul. Pentru obţinerea rezultatelor maxime avem nevoie de oameni care să întrunească concomitent toate aceste componente.

Avem nevoie de oameni a caror professionalism depăşeşte limitele maxime, şi întotdeauna sînt de neîntrecut. Sîntem un colectiv în care nu numai anvergura profesională este preţuită, dar şi performanţa este recompensată.

Valoarea cea mai de preţ a companiei- Resursele umane

Încrederea în calitatea şi eficienţa serviciilor noastre ne onorează şi ne obligă să stabilim obiective maxime în ceea ce facem.

În colectivul nostru, oamenii de calitate vor găsi un loc în care profesionalismul va fi recunoscut iar performanţa continuă a specialistului recompensată. Pasiunea ne inspiră să facem ca lucruri importante atît pentru noi înşine cît şi pentru cei ce ne înconjoară. Intrăm în casele Dvs. şi aducem în viaţa Dumneavoastră  nu doar produse şi servicii de calitate; ci din contra avem grijă să aveţi o viaţă mai sanatoasă. Prin  efortul depus de întreaga echipă a companiei prin deviza “Partenerul Dumneavoastră sigur”, aducem plus valoare vieţii Dumneavoastră.

 

Deoarece viitorul companiei noastre depinde de achipa care activează la momentul actual,  nivelul de pregătire al specialistilor nostri contrează cel mai mult, şi deaceea recrutăm cu grijă şi multă precauţie personalul.

Posturi vacante

Vrei să devii membru al colectivului “SANFARM-PRIM”?

Pentru a fi siguri că ramînem în permanenţă partenerul de incredere căutăm oameni care să ni se potrivească, să aibă o inimă mare, să fie pasionaţi de muncă şi să dispună de maxim profesionalism în domeniul farmaceutic.

Procedura de recrutare este simplă, şi anume

Inregistrează-ţi  profilul în baza noastră de date sau aplică direct pentru postul vacant pentru care eşti interesat. Managerul responsabil de recrutare va evalua C.V. tau cu pozitia disponibila. Daca setul de aptitudini şi calităţi se potrivesc cu cele pe care le căutăm, vei fi programat şi invitat pentru un interviu.

Află aici ce oportunităţi sînt pentru profesia ta şi dacă sînt conforme asteptărilor tale.

La momentul actual sînt disponibile următoarele locuri:

 

Farmacist  fişa postului

 

Laboranţi-farmacist  fişa postului

 

Trimite CV

Completează cîmpurile de mai jos pentru a aplica. Atenţie! Campurile marcate cu asterisc * sunt obligatorii.

Nume şi prenume٭

 

Adresa de domiciliu٭

 

Adresa electronică٭

 

Telefon٭

 

Telefon alternativ

 

 

 

Expediază C.V.

  veronicabogatu@mail.md

 

 

Anexează o scrisoare de intenţie

 

Prima pagină  »  Resurse Umane


© 2024 Sanfarm-Prim S.A - depozit farmaceutic
Toate drepturile rezervate
Developed by MoldData
PAGINA ÎN SUS
Ultima actualizare a site-ului: 20.05.2012
Total vizitatori unici: 26258   Total ieri: 193   Total azi: 57