Prima pagină  »  Despre Noi  »  Departamente  »  Relaţii instituţionale şi de comunicare
Relaţii instituţionale şi de comunicare în domeniul medicamentului

Bine ati venit în compartimentul

Relaţii Instituţionale şi de Comunicare

în Domeniul Medicamentului!

În ziua de azi pacienţii sînt tot mai interesaţi de informaţiile despre medicamente şi doresc să ia parte la deciziile privind tratamentul lor.

În asemenea situaţii, pacientul are nevoie de sprijin consultativ în ceea ce ţine de contraindicaţii, reacţii adverse, precum şi interacţiunile medicamenetelor utilizate concomitent în tratament şi alte aspecte.

În această ordine de idei, vreme de mai mulţi ani activează fosta Secţie “Informaţie Farmaceutică”, unde aţi sunat poate nu o singură dată, fără să ştiţi cine încearcă să ajungă în casele Dumneavoastră cu informaţiile despre orice medicament.

 Înfiinţată încă din perioada anilor 70 ai secolului trecut, în cadrul Directiei Principale Farmaceutice a Ministerului Sănătăţii,  astăzi cu denumirea ”Departamentul Relaţii Instituţionale şi de Comunicare în Domeniul Medicamentului” din cadrul  "SANFARM-PRIM"S.A. activează pentru şi numai în interesul Dumneavoastră.

Departamentul prestează servicii pentru persoane fizice, dar şi pentru instituţiile medicale şi farmaceutice, indiferent de tipul de proprietate.

Pentru persoanele fizice

Una din principalele misiuni ale Departamentului “Relaţii Instituţionale şi de Comunicare din Domeniul Medicamentului” constă în promovarea utilizării raţionale şi eficiente a medicamentelor prin furnizarea gratuită, către populaţie, a informaţiilor despre medicamentele autorizate. Secţia respectivă are ca scop informarea atît a pacienţilor cît şi a specialiştilor din domeniul sănătăţii.

Beneficiind de un sistem informaţional automatizat, care vizează prelucrarea în permanenţă a fluxului de date cu informaţii din domeniul medicamentului şi care permite accesul rapid la informaţie şi mijloace de comunicare eficiente, personalul secţiei răspunde prompt întrebărilor adresate. Toată informaţia despre medicamente şi preţurile acestora este oferită prin intermediul liniilor telefonice gratuite 0-22-72-55-01;  0-22-72-55-10; 0-22-72-55-47; 0-22-72-55-38.

Astfel, zilnic circa 1000-1500 de pacienţi apelează la serviciile de informare despre prezenţa în farmacii a medicamentelor şi a preţurilor acestora.

În secţia de informaţie activează 10  specialişti în domeniul farmaceutic cu înaltă calificare, apţi de a depune eforturi maxime pentru difuzarea informaţiei complete şi calitative despre medicamente.

La momentul actual, colaborează cu secţia RICDM peste 70 de agenţi economici din domeniul farmaceutic, numărul lor fiind în creştere.

Pentru o mai bună funcţionare a sistemului informaţional în domeniul medicamentului Ministerul Sănătăţii în comun cu Primăria municipiului Chişinău au emis Dispoziţia  nr. 181d din data de 11.05.2012 “Cu privire la asigurarea accesului populaţiei la informaţia despre medicamente”.

Servicii pentru Instituţii farmaceutice şi medicale

Doriţi ca  informaţia despre medicamentele produse de  Dvs. să fie recepţionată rapid de către  specialiştii din domeniul medical şi farmaceutic precum şi către populaţie?

Doriţi o promovare calitativă  şi de succes a medicamentelor Dvs.?

“SANFARM-PRIM”S.A. Vă stă la dispoziţie avînd mai multe posibilităţi informaţionale speciale pentru necesităţile dvs. şi a clienţilor Dvs.

Astfel puteţi opta pentru următoarele modalităţi de colaborare:

I. prestarea serviciilor de  promovare a medicamentelor pe piaţă.

II. prestarea serviciilor de autorizare/reautorizare  a medicamentelor .

III. prestarea serviciilor  de înregistrare  a preţurilor de producător la medicamente .

 

Pentru a verifica disponibilitatea tuturor serviciilor prestate de RICDM  şi pentru obţinerea unor informaţii detaliate, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon: 0-22-72-55-56, 0-690-61-240 Tovba Galina.

 

Prima pagină  »  Despre Noi  »  Departamente  »  Relaţii instituţionale şi de comunicare


© 2024 Sanfarm-Prim S.A - depozit farmaceutic
Toate drepturile rezervate
Developed by MoldData
PAGINA ÎN SUS
Ultima actualizare a site-ului: 20.05.2012
Total vizitatori unici: 26266   Total ieri: 193   Total azi: 65